Menu Sluiten

Infrarood Voor Pijn


Infrarood voor pijn

Infrarood Voor Pijn. Infraroodtherapie. Pijnverhelping en ontspanning gaan hand in hand in de infraroodsauna. Infrarood geneest geen ziekten of aandoeningen maar kan wel de pijn verlichten en het lichaam ondersteunen bij herstel. Door ontspanning van de spieren, opwarming van de gewrichten en een hogere toevoer van zuurstofrijk bloed krijgt het lichaam de kans om zichzelf te genezen. Infrarode straling is een natuurlijke en zelfs lichaamseigen energiebron. Het is de warmte die we voelen in het zonlicht maar ook de warmte die we zelf uitstralen (denk maar aan een warme hand op uw huid. Infraroodstraling werkt tegen pijn.

Een infraroodsauna kan een oplossing zijn voor mensen die te kampen hebben met pijn. Op diverse manieren kan de infraroodstraling de pijn verzachten. Bijvoorbeeld doordat een infraroodcabine zorgt voor de aanmaak van endorfine. Dat is een zogenoemde neurotransmitter, die u een goed gevoel zorgt en pijn in het lichaam verdooft. Infraroodstraling is goed voor spieren en gewrichten. Dit is al heel lang bekend. De warmte dringt diep door in de huid, verbetert de doorbloeding en zorgt er zo voor dat spieren soepeler worden. Infrarood voor pijn is een goede keuze voor pijnbestrijding. Dat maakt een infrarood sauna of infrarood cabine ook geschikt voor mensen met lichamelijke klachten, zoals reuma of fibromyalgie. Ook spierpijn en blessures kunnen stelselmatig verholpen worden met infrarood.

Op spieren en gewrichten heeft infraroodstraling immers een positief gevolg. Stijve en verkrampte spieren kunnen verholpen worden. Korte golf infraroodstraling heeft als eigenschap dat het diep in de huid doordringt. Daarom is dit effectiever bij lichamelijke klachten, zoals reuma en fibromyalgie. Info over infrarood voor pijn

Notie over Infrarood voor pijn

De Health Mate infraroodcabines technologie is een goed voorbeeld van een topkwaliteit korte golf cabine. Een lange golf voelt meer aan als ‘warm’ en dringt minder diep door in de huid.

Een goede infrarood cabine zal u laten ontspannen voor u het goed beseft, waardoor stress zal afnemen maar ook de weerstand zal verbeteren. Een infraroodcabine zorgt voor een verbeterde bloedcirculatie die zorgt voor een beter zuurstoftransport in het lichaam. Hierdoor krijgen de menselijke cellen een verbeterde zuurstof- en voedselopname. Zweten door middel van infrarood stralen maakt deel uit van een complex warmte regulerend proces in het lichaam waarbij de hartslag, cardiale output en de stofwisselingsprocessen worden versneld.

Samengevat, sporters maken voor of na hun training gebruik van de Health Mate® infraroodcabine om hun prestaties te verbeteren en sneller te recupereren. Maar evengoed mensen die een drukke werkdag van zich willen afschudden, die hun immuniteit willen boosten en afvalstoffen een snelle manier willen verbranden, halen een Health Mate infraroodcabine in huis. Iedereen die op zoek is naar ontspanning. Mensen die graag genieten van warmte, die hun immuniteit willen boosten en afvalstoffen willen verbranden, halen een Health Mate infraroodsauna in huis.

Meer info over infrarood voor pijn nu op www.infraroodverwarming-dc.be.

Tags

Infrarood Voor Pijn |